• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завдяки НОВИМ ПРАКТИЧНИМ ЗНАННЯМ Вчителі будуть набагато СМІЛИВІШІ і БІЛЬШ ДОСКОНАЛІШІ в своїй роботі, ніж без них ...

Завдяки НОВИМ ПРАКТИЧНИМ ЗНАННЯМ Вчителі будуть набагато СМІЛИВІШІ і БІЛЬШ ДОСКОНАЛІШІ в своїй роботі, ніж без них ...

2021-10-16

/Files/images/001 Рррееекл.png

У нашій школі 18 жовтня 2021 р. стартує «Креативний тиждень розвитку Педагогів» в онлайн-форматі в рамках педагогічної ради.

Перед Вчителями впродовж тижня виступлять такі СПІКЕРИ-МАЙСТРИ, як Олена Тараріна, Юлія Рокос, Наталія Дорошенко, Катерина Сисоєва, Тетяна Курганська, Маргарита Христюк, Альона Щербюк. Виступи відбуватимуться в закритій корпоративній групі Фейсбук Внутрішній інститут Педагога СЗШ №158 м. Києва «158 сходинок».

Цей формат особистісно-професійного зростання Вчителів в нашому закладі освіти впроваджується вперше. І думаємо, що не востаннє) Оскільки вже епоха відкриттів в науці закінчується і починається епоха МАЙСТЕРНОСТІ. Цей тиждень і покликаний підвищити майстерність педколективу.

Говорять, хто в УЧНЯХ не бував, той ВЧИТЕЛЕМ не буде! Тож Вчителі нашого закладу освіти вже вкотре готують свої записнички і ручки. А головне – планують інвестувати свій вечірній час щодня впродовж наступного тижня на своє навчання.

За результатами «Креативного тижня розвитку Педагогів» лише активні його учасники зможуть отримати сертифікат Внутрішнього інституту Педагога «158 сходинок».

У навчанні не можна зупинятися! Заряджаємося майбутнім успіхом!!!


Кiлькiсть переглядiв: 13