• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тому, хто любить життя, ніколи не вистачить слів, щоб його описати ...

Тому, хто любить життя, ніколи не вистачить слів, щоб його описати ...

2018-06-20

/Files/images/01 Табі 14.jpg

Діти точно люблять життя!!! І вони сьогодні зустрілися з людиною, яка не менш їх любить життя...

20 червня 2018 р. у бібліотеці ім. К.Симонова для дітей табору «Smile» відбулася творча зустріч з сучасним дитячим письменником Анатолієм Качаном. Учасники заходу спілкувалися з паном Анатолієм, слухали уривки з його нових творів, брали участь в автограф та фотосесіях, познайомилися з літературою видавництва, де працює письменник, та новими книгами автора, що можна було придбати одразу ж після зустрічі.

Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника Анатолія Качана, а й залучення їх до читання на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті особистості.

Сподіваємось, що зустріч з письменником залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей.

Ні для кого не буде секретом, що для жителів нашої країни така пора року як літо, є найюлюбленішою та найтеплішою. Нагріті палючим сонечком, школярі сховалися у вестибюль школи та насолодждувалися переглядом прикольних відеофрагментів про тварин та маленьких дітлахів. Ще один день у таборі промайнув непомітно)))

Кiлькiсть переглядiв: 133