• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Потрібно постійно відкривати щось нове!

Потрібно постійно відкривати щось нове!

2018-06-14

/Files/images/01 Табі 10.jpg

Ось і сьогодні, 14 червня 2018 р., діти табору «Smile» відкрили для себе багато нового.

Шкільний поліцейський Лідія Занюк з учнями І, ІІ, ІІІ загонів провела профілактичну бесіду на тему: «10 головних правил безпеки для дітей». Лідія Борисівна дала роз’яснення щодо усіх правил, що не слід порушувати заради своєї безпеки. Учні з цікавістю переглянули відеоролик, ставили питання пані Лідії, розігрували можливі ситуації, що можуть траплятися з маленькими школярами на вулиці. Лідія Борисівна наголосила про правильні дії дітей у разі небезпечної ситуації. Дехто з дітей навіть побував помічником поліцейського та допомагав своїми знаннями знайти правильний вихід з уявної ситуації!!!

Цього ж дня учні І загону поринули у світ казок та змагалися між собою у конкурсі «Відгадайте казку та її героїв». Одним із завдань конкурсу було інсценування казки «Ріпка». Діти не розгубилася і відразу «приміряли» на себе роль юного актора. Дивитися на допитливі очі та дитячі усміхнені посмішки було дуже цікаво.

Учні ІІ загону побували на майстер – класі з виготовлення м’якої іграшки, що провели працівники ЦДЮТ Оксана Володимирівна та пані Валерія. Діти обережно та уважно шили голками, як їм показали вихователі, а в кінці заняття кожен отримав собі на згадку м’яку іграшку, що зробили своїми руками!!!

Дякуємо всім, хто допоміг сьогодні зробити відкриття дітям))) Світ повний нових відкриттів… І це ЗДОРОВО!!!

Кiлькiсть переглядiв: 68