• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ» З КАТЄЮ ОСАДЧОЮ ЗАВІТАЛО НА ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР ДО ШКОЛИ

«СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ» З КАТЄЮ ОСАДЧОЮ ЗАВІТАЛО НА ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР ДО ШКОЛИ

2017-06-27

/Files/images/01 Таб 19.jpg

Сьогодні, 27 червня 2017 р., програма «Світське життя» завітала в гості на випускний бал - 2017 до школи №158 м. Києва. І це - останній випуск, в якому ще буде трохи безтурботного дитинства.

За злетами та падіннями 27 випускників слідкувала вся школа. Дехто тихенько відсидів всі 11 років, дехто частенько забував дорогу до школи, а хтось навпаки віддавав всі свої сили, щоб про 158-му говорили в кожному куточку Києва.

Якубівська Поліна і Нестеренко Лідія отримали титул «Почесні випускники – 2017», а Яценко Максим, Білоус Юрій, Бучко Ірина і Цехмайстренко Юлія – «Видатний випускник – 2017 р.».

Взагалі 11-А - особливий клас, ще з самого малечку 6 учнів почали грати в КВН. І не тільки грати, а й вигравати. Тільки з цього класу було ДВА капітани «Золотої молоді» (Нестеренко Лідія і Яценко Максим), правда в різні часи.

Дуже тепло і щиро випускники дякували адміністрації школи, класному керівнику та вчителям. Вчителі теж не забарились з привітанням і підготували подарунок випускника - неперевершений танець.

Батьки були відвертими в привітанні дітей та вчителів, співали пісні, читали вірші.

Класний керівник 11-А класу Кучай Марія Валеріївна підготувала свої дітям вінок спогадів та побажань, від якого кожен забрав з собою на згаду стрічку.

А щоб випускникам, дійсно, пощастило, вони:

1. Розбили посуд на щастя.

2. Зустріли транспорт зі щасливим номером «777».

3. Побачили падіння зірки і загадали бажання, поки вона падає.

Шановні випускники! ВАШЕ ЖИТТЯ - ЦЕ НЕ випадковий збіг обставин. ВОНО - ВАШЕ ВІДЛУННЯ!

І кожен ваш день - це дитяча розмальовка, на якій нанесені контури - ті плани, які хотілося б виконати. І тільки вам вирішувати, яким кольором заповнити цей чудовий малюнок, вийти за лінії або чітко промальовувати по заданих кордонах, додати нові елементи або ні, змішати фарби в химерні відтінки або залишити чорно-білим малюнком. Ваш вибір на сьогодні - це нові відтінки, нові смаки, нові ви, які отримуєте задоволення і радість. Від чого запитаєте ви? Від нового дня, від спілкування, від нового навчального закладу, в який ви вступите, від троянди, що розпустилася на клумбі, від саксофона, що раптом заграв під вікном. Як тільки ви візьмете фокус на радість і задоволення, на щастя, вони не змусять себе довго чекати.

Бажаємо вам нових радісних та щасливих можливостей!!! Вітаємо!!!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 256